Dotcomwebdesign.com
Dexter - avlsdyr og kd

Kødet

Ved "Smagen af Nordjylland" i aug. 2006 blev dexter kødet af forbrugerne betegnet som excellent-fantastisk saftigt.

http://www.smagen.dk/Admin/Public/DWSDownload.aspx?File=Files%2fFiler%2fPDF%2fGodt_Oksekoed.pdf

Vi har fået status af gårdbutik. Vi får derfor nu slagtet på Stensved Slagtehus, da de lever op til kravene om vacuumpakning og mærkning af kød til gårdbutik. Men man vil fortsat skulle bestille kødet som hidtil.

Ring og aftal nærmere på 5090 8844 eller 4083 2180

Der kan nu betales med Mobile Pay eller Swipp ved afhentning af kødet

Tyrene er almindeligvis 2-2,5 år gamle ved slagtningen. Derfor smager kødet af mere og er mørkere.

Efter slagtningen hænger kødet og modner på krog i slagtehuset i 14 dage.

Kødet udskæres efter aftale med den enkelte kunde og du betaler kun for vægten af kødet og ikke for benene. Hvert enkelt stykke kød er specificeret med en label, så man har mulighed for at anvende kødet korrekt. Vi hjælper gerne opskrifter.

En standardmix vejer ca. 25 kg, hvor ca. halvdelen er stege og halvdelen oftest er hakket kød fra tværreb, bryst og osso buco - kød mixet fra for- og bagpart i passende størrelser.  Det er nemt at komme i fryseren. Større portioner kan leveres efter aftale.

Ben & indmad (lever, hjerte, tunge) kan tilvælges uden afregning sv.t. portionens størrelse.

Det hakkede kød indeholder ca. 5-8% fedt.